Toilet

Toilet

Het kleinste kamertje

Het kleinste kamertje, we brengen er gemiddeld een uur per week door. Een belangrijke plek waar we dus veel tijd besteden, en die dus ook zo aangenaam mogelijk moet zijn. Is je toilet aan een opknapbeurt toe, of moet er sowieso een nieuwe komen i.v.m. nieuwbouw? Van Melis Installatie Techniek kan dat compleet voor je regelen.

Niet alleen voor het monteren van de wc zelf maar ook voor het inbouwen van het waterreservoir, bidets en fonteintjes ben je bij ons op de juiste plek.

Voor bouwkundige werkzaamheden, het tegelwerk, stucwerk, betoncire, en de elektronische aanpassingen voor bijvoorbeeld vloerverwarming in het toilet, werken we graag samen met onze eigen onderaannemers.

Er is veel keuze in de toiletwereld, hangende toiletten, staande toiletten, douche-wc’s of randloze toiletten. Om een idee te krijgen van alle mogelijkheden werken wij samen met onze vaste showroom in Wijchen, Bubbelshop. Hier kun je alle mogelijkheden op toiletgebied bekijken en sommige zelfs uitproberen.

Heb je interesse of wil je graag vrijblijvend advies? Vul dan onderstaand formulier in, en we nemen z.s.m. contact met je op. Of mail ons: info@vanmelistechniek.nl