Badkamers

Badkamer verbouwen en plaatsen

De specialist in de regio Wijchen, Malden & Cuijk

Badkamer verbouwen en plaatsen

 

De badkamer krijgt een steeds belangrijkere rol in onze woning. Een moment voor jezelf, de plek om even te genieten en te ontspannen.

Kleur en vormgeving zijn daarbij dus heel belangrijk bij de aanschaf van een badkamer. Maar belangrijker is natuurlijk de kwaliteit van het sanitair, laat je hier dus goed over voorlichten.

De installatie van een badkamer vraagt om echt vakmanschap. Het aanpassen van de waterleidingen en riolering en natuurlijk het monteren van het sanitair. Daarvoor bent u bij van Melis Installatie Techniek aan het juiste adres.

Met onze jarenlange ervaring kunnen we je voorzien van deskundig advies voor wat betreft de bouw en indeling van je badkamer, waarbij jouw wensen centraal staan. Op basis hiervan kunnen we je een voorstel doen. Zo weet je wat de kosten zijn van het verbouwen van de badkamer of het plaatsen van een badkamer bij nieuwbouw.

Voor bouwkundige werkzaamheden, het tegelwerk, stucwerk, beton-ciré, en de elektrotechnische aanpassingen werken we graag samen met onze vaste onderaannemers.

En om jouw droombadkamer op papier te krijgen werken we samen met onze vaste showroom in Groesbeek, Welbie Sanitair. Hier krijg je deskundig advies en laten ze zien wat er mogelijk is qua indeling. Ook kun je alles op het gebied van baden, meubels, kranen en alle andere sanitair uitzoeken, kortom inspiratie genoeg!

Heb je interesse of wil je graag vrijblijvend advies? Vul dan onderstaand formulier in, en we nemen z.s.m. contact met je op. Of mail ons: info@vanmelistechniek.nl