Preventief ketel apk

Preventief ketel apk

Onderhoud en keuring van je cv-ketel

Is je ketel toe aan een onderhoudsbeurt?

De CV ketel zorgt ervoor dat je er warmpjes bij zit met koude dagen, en is daarmee een van de belangrijkste apparaten in uw woning. Een van de hoofdactiviteiten van Van Melis Installatie Techniek is dan ook het onderhouden, repareren, schoonmaken en vervangen van CV ketels. Van vrijwel alle grote merken zoals ATAG, Vaillant, Remeha en Nefit, en dan vooral in de regio Nijmegen-Zuid (Wijchen, Overasselt, Grave, Malden, Cuijk). Met trots dragen we zelfs het predicaat ATAG Select Dealer, een waarborg dat we kwaliteit aan zowel bedrijf als consument leveren.

 

Voor een optimale werking van je cv-installatie raden wij aan om ieder 1,5 jaar een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. 

De ketel wordt tijdens het onderhoud schoongemaakt, goed afgesteld en gecontroleerd op goede werking. Ook wordt er een stookproef afgenomen. Gemiddeld onderhoud duurt 1 ½ tot 2 uur.

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in, zo kunnen wij snel een afspraak inplannen. Wij streven er naar om een afspraak voor onderhoud gemiddeld 6 weken na ontvangst van de aanvraag in te plannen. Wij nemen z.s.m. contact op om de mogelijkheden voor een afspraak te overleggen.

logo Co gecertificeerd bedrijf

Wij zijn een CO vrij gecertificeerd bedrijf!

Bekijk welke bedrijven in het Register gasverbrandingsinstallaties staan, zorg dat het bedrijf waar u onderhoud door uit laat voeren hier in terug te vinden is. 

Geef aan welke dag en welk dagdeel het beste uitkomen voor jou