Klant aan het woord

Klant aan het woord

Recensies en ervaringen

De klant aan het woord, heb jij jouw droom badkamer of misschien wel het toilet door ons laten verbouwen of renoveren? Een nieuwe kraan, een douche-toilet of verwarming laten plaatsen, vloerverwarming aan laten leggen, of één van de vele andere werkzaamheden door ons uit laten voeren? Wij vinden het leuk om een review te ontvangen, vind je het leuk om jou ervaring met ons te delen stuur dan een mailtje met jouw verhaal en eventuele foto’s naar info@vanmelistechniek.nl. Zodat wij het op deze pagina kunnen delen en andere kunnen inspireren.

Dankjewel alvast!

 

 

Afgelopen jaar (2020) onze woning opgeleverd gekregen door Bouwbedrijf Joep Peters met een grondpomp en wtw unit van van Melis Installatie Techniek. Ook de verdere sanitaire voorzieningen allemaal verzorgd door van Melis.

Waar je als particulier vaak weinig verstand hebt van dit soort zaken worden alle opties zorgvuldig met je doorgenomen en gekeken wat de beste oplossing is voor je gebruik en uiteraard je portemonee.

Hier wordt de tijd voor genomen en advies gegeven wat direct al een prettig gevoel geeft bij een eventuele samenwerking.

Uiteindelijk met nog steeds volle tevredenheid alles uitgevoerd door van Melis Techniek en ook tijdens de bouw wordt meegedacht wat wij als zeer prettig hebben ervaren.

Kortom, aan te raden! Een bedrijf met verstand van zaken en fijne medewerkers!

 

Groet Iddo, Senta, Rick & Linn

Van Melis installatie techniek heeft onze nieuwe badkamer verzorgd.

De afstemming en samenwerking waren erg prettig.
Het was fijn dat Patrick het overall beeld had dat alles wat moest gebeuren goed op elkaar aansloot.

We zijn erg blij met het eindresultaat en raden Melstra techniek aan!

Groetjes Anita en Antoin

Anita en Antoin

klant aan het woord
klant aan het woord
klant aan het woord