Keuken

Keuken aanpassingen

Specialist in kleine en grote aanpassingen

Keuken verbouwen of renoveren

Ben je van plan om kleine aanpassingen te doen in je keuken, of ga je verbouwen of renoveren? Een nieuwe kraan kan je keuken al een hele andere look geven en deze kunnen wij natuurlijk ook voor je monteren.

Is het plan om het iets groter aan te pakken? De installatie van een keuken vraagt om echt vakmanschap. Het aanpassen van de waterleidingen en riolering, en eventuele gasaansluiting. Maar ook voor de kranen, vaatwasaansluiting en een quooker ben je bij ons aan het juiste adres.

Met onze jarenlange ervaring kunnen we je voorzien van deskundig advies voor wat betreft de bouw en indeling van je keuken waarbij jouw wensen centraal staan. Op basis hiervan kunnen we je een voorstel doen. Zo weet je wat de kosten zijn van het verbouwen of plaatsen van een nieuwe keuken.

Voor bouwkundige werkzaamheden, het tegelwerk, stucwerk, beton-ciré, en de elektrotechnische aanpassingen werken we graag samen met onze vaste onderaannemers.

Heb je interesse of wil je graag vrijblijvend advies? Vul dan het contactformulier in, en we nemen z.s.m. contact met je op. Of mail ons: info@vanmelistechniek.nl