IR warmtepanelen: het groene alternatief voor gas!

IR warmtepanelen zijn letterlijk en figuurlijk hot momenteel. Dit is namelijk een warmtebron die een serieus en voordelig alternatief vormt voor verwarmen met gas. Van Melis Installatietechniek is in de regio Nijmegen/Wijchen/Cuijk een van de voorlopers als het gaat om IR warmtepanelen. We verkopen deze aan zowel particulieren als de zakelijke markt. De meeste panelen zijn ‘plug and play’, oftewel direct te gebruiken zonder installatie. Deze staan op voetjes of steuntjes, of kunnen aan de wand bevestigd worden. Ideaal voor onder het bureau of een tafel. Een perfecte oplossing als er lokaal warmte nodig is. Bezoek onze aparte webshop om deze direct te kopen.

Montage van warmtepanelen is wel een optie. Dit kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Warmtepanelen en zonnepanelen: de juiste combinatie

IR warmtepanelen zijn vooral interessant in combinatie met zonnepanelen. Voor verwarming van uw woning zijn deze panelen namelijk een goed alternatief voor de traditionele verwarming via een CV ketel.

Voor koken kan inductie dan worden gebruikt i.p.v. gas. Voor het verwarmen van water voor douchen etc. kan dan een boiler worden ingezet.

Samenwerking met Ainano

Van Melis Installatietechniek werkt verder samen met Ainano. Dit bedrijf richt zich vooral op de inzet van deze nanopanelen, zoals ze ook wel worden genoemd. Zij zijn pioniers en echte ambassadeurs van deze nieuwe warmtebron. Wij verzorgen voor hen de vakkundige installatie en in gebruikname van deze warmtepanelen bij particulieren en bedrijven.

IR warmtepanelen voordeliger op termijn

Voordeel is verder, dat warmtepanelen op termijn voordeliger zijn. In een normale woning scheelt dat nog niet veel met gas, maar dit zal in de toekomst veranderen. Omdat gas duurder wordt en (groene) stroom voordeliger.

IR warmtepanelen: het groene alternatief voor gas!