CV ketels

CV ketel nodig of onderhoud?

De CV ketel specialist in de regio

√ Goede service

√ ATAG select dealer

√ 24 uurs service

√ Maatwerk

CV ketel installatie en onderhoud

De CV ketel zorgt ervoor dat je er warmpjes bij zit met koude dagen en is daarmee een van de belangrijkste apparaten in je woning. Een van de activiteiten van van Melis Installatie Techniek is dan ook het onderhouden, installeren en repareren van CV ketels. Van grote merken zoals ATAG en Nefit, met trots dragen we zelfs het predicaat ATAG Select Dealer, een waarborg dat we kwaliteit aan zowel bedrijf als consument leveren.

We hebben met deze merken een ruime keuze aan energiezuinige en kwalitatief hoogwaardige HR CV ketels. De aanschaf van een CV ketel moet weloverwogen worden gedaan, want het is doorgaans een hoge investering met een levensduur van 12-15 jaar.

Onderhoud CV ketel, geen overbodige luxe

Het is raadzaam, ieder jaar een check van je CV ketel te doen. Deze ‘APK keuring’ is tevens klein onderhoud, en zorgt ervoor dat problemen en dure reparaties vroegtijdig worden opgespoord, en dat de CV ketel betrouwbaar blijft functioneren. Plan hier uw preventief ketel APK in.

logo co-gecertificeerd bedrijf.

Wij zijn een CO vrij gecertificeerd bedrijf!

Bekijk welke bedrijven in het Register gasverbrandingsinstallaties staan, zorg dat het bedrijf waar u onderhoud door uit laat voeren hier in terug te vinden is. 

Sinds 1 oktober 2020 is de Gasketelwet van kracht lees hier meer over wat dit betekend.