Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking

vakkundig en net resultaat waar je jaren plezier van zult hebben

De hitte in de zomer, de vorst in de winter en de regen die wel erg veel valt in ons land. Allemaal factoren die de bedekking van ons dak op de proef stellen, elke dag weer.

Stel je eens voor, heb je alles in huis of je schuur opgeknapt, gaat het regenen en

blijkt het dak lek te zijn. Kringen in het plafond of op de wanden, het parket wat gaat werken, kringen in de vloerbedekking en ga zo maar door. Dit wil je natuurlijk niet, laat daarom je dak tijdig inspecteren.

Naast installatiewerk maakt Van Melis Installatie Techniek ook platte daken met bitumen dakbedekking. Of het nu om plat dak van een schuurtje, garage of aanbouw gaat, we zorgen voor een vakkundig en net resultaat waar je jaren plezier van zult hebben. Ook voor inspectie, reparatie en vervanging van platte daken ben je bij ons aan het juiste adres.

Bitumineuze dakbedekking is erg goed bestand tegen weer en wind, wat geen overbodige luxe is in Nederland. Ook de dakgoten, zinken dekkers en verdere afwerking nemen we als loodgieter uiteraard voor rekening voor een tiptop eindresultaat, of het nu om maatwerk of standaard afmetingen gaat.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via onderstaande formulier, dan nemen we z.s.m. contact met u op. Of mail ons: info@vanmelistechniek.nl