Airco installatie

Verkoelen of verwarmen het kan allebei

Je slaapkamer koelen tijdens een hittegolf met een airco installatie. Steeds vaker zijn de zomers in Nederland erg warm, door het installeren van een airco kun je de temperatuur in een bepaalde ruimte laag houden waardoor je beter kunt slapen of rustiger kunt werken bijvoorbeeld. Tevens is het met de airco installaties ook mogelijk om de ruimte te verwarmen, handig als je geen verwarming wil (terug) plaatsen in een ruimte.

Wij werken met de airco installaties van Fujitsu.

De unieke kenmerken van FUJITSU
airconditioning:
– A-merk (top 3 in de wereld)
– Moderne vormgeving
– Perfect bedieningsgemak
– Breed programma
– Installatie- en servicevriendelijk
– Koudemiddelvulling R410A
– VRF systemen
– Op gebied van prijs-kwaliteitsverhouding
  de absolute nummer 1 in Nederland.

Voor airco’s zijn er verschillende mogelijkheden wij kijken graag met je mee om de juiste keuze hier in te maken, ook is belangrijk dat een airco systeem door een gecertificeerde monteur wordt geïnstalleerd.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw woning neem dan contact op via onderstaand formulier. Vermeld zo veel mogelijk informatie zodat wij z.s.m met een passend voorstel kunnen reageren.

 

Interesse gewekt?

Wilt u 1 of meerdere airco's laten plaatsen

Wilt u koelen en / of verwarmen?

Voor een volledig beeld is het fijn om al foto’s te zien van de locatie waar de binnenunit moet komen, en waar de buiten unit geplaatst dient te worden. Deze kunt u nog los van bovenstaand formulier mailen naar info@vanmelistechniek.nl.